Count&Go 

Toepasbaar op elke locatie

Count&Go is er voor iedere winkel, openbare ruimte of andere locatie waar de bezoekersstroom moet worden gereguleerd. Dit is te realiseren doordat er verschillende afmetingen (doorloop breedte) verkrijgbaar zijn. De standaard Count&Go is breed genoeg voor bezoekers die rolstoelgebonden zijn en geeft een ruime doorgang voor winkelkarren.

Count&Go werkt met slimme sensoren die uw ingaande en uitgaande bezoekers detecteert en zo nauwkeurig registreert hoeveel mensen nog uw winkel of locatie mogen betreden. Het systeem wordt ingesteld naar uw wensen en behoeften. Doordat Count&Go wordt aangesloten op uw huidige netwerk (of GSM module) kunnen er op afstand wijzigingen aangebracht worden in het beveiligde systeem.

Meerdere in én uitgangen

Beschikt u winkel over een in én uitgang? Dan kunt u twee Count&Go poorten plaatsen om uw in- en uitgaande bezoekers te scheiden. Doordat Count&Go is aangesloten op uw netwerk worden de poorten met elkaar verbonden en continue gesynchroniseerd. 

Voor de bredere doorgangen (bouwmarkten, warenhuizen, winkelcentra etc.) kan gekozen worden voor de Count&Go 100, 120 of 150.

Na installatie heeft u geen omkijken meer aan het Count&Go systeem. Het systeem is verbonden met het netwerk zodat onze IT specialisten op afstand uw instellingen kunnen wijzigen mochten de regels versoepelt worden en u meer mensen mag toelaten in uw winkel.

Personalisatie

Count&Go is te leveren in elke gewenste kleur met logo en/of slogan vermelding. Zo brengt de Count&Go veiligheid in uw omgeving en is het te gebruiken als marketingtool!

Demonstratie 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie bij u op locatie en laat u verassen door het gebruiksgemak en de mogelijkheden! 
 
Bellen
Instagram